Simboli Projekta

Uradni logotip projekta DEAR in lokalni SI logotip DEAR. Na mednarodnem glasovanju 25.januarja 2016 je 180 udeležencev projekta izglasovalo uradni logotip.

 

V ponedeljek, 25.1.2016 je dvajset DEAR SI učencev glasovalo za skupni simbol. Hvala vsem.

Plakat DEAR

Pripravili smo plakat s simboli DEAR SI:

 

Na OŠ Beltinci smo organizirali natečaj za izbor slogana za projekt Developing English through ARt oriented technologies ali na krajše DEAR. Na glasovanju je zmagal predlog, ki ga je pripravil učenec Mihail Trajanovski.

Do or do not. DEAR  is no try.

LOGOTIP

Na OŠ Beltinci smo organizirali natečaj za izbor logotipa za projekt Developing English through ARt oriented technologies ali na krajše DEAR. V ožji izbor se je uvrstilo pet izdelkov in učenci šole so na glasovanju 16.12.2015 izbrali naslednji izdelek učenke Lane Smej.

Dear SI logo


 

Vabljeni k izdelavi logotipa projekta. Prispevke oddajte koordinatorki Andreji Žalik Kranjec. Rok za oddajo je 10.12.2015

Posebne zahteve: Logotip naj bo pripravljen na belem papirju, velikosti 15×15 cm. Pobarvan naj bo v največ štiri od naslednjih dovoljenih barv: bela, modra, zelena, rdeča in rumena (barve zastav držav, ki so v projektu). Obvezno mora vsebovati ime projekta (DEAR) ter identifikacijo Erasmus+.